Retourbeleid

RETOURBELEID

Verzending:

Alle bestellingen in Nederland worden normaliter geleverd door PostNL ( In drukkere tijden kan een enkel geval door een andere koeriersdienst worden uitgevoerd ). De juiste verzendmethode incl. de verzendkosten worden automatisch voor u berekend bij het afrekenen. Alle bestellingen worden verzonden binnen 1 tot 2 dagen vanuit ons magazijn en binnen 3 a 5 dagen bij u aan huis geleverd.

 

Retouren:

De mogelijkheid van retourzending geldt gedurende 30 dagen, vanaf het moment dat het artikel is afgeleverd op het adres vermeld in de bestelgegevens. Indien er meer dan 30 dagen zijn verlopen sinds je aankoop, kunnen we je geen ruil of terugbetaling aanbieden.

Let op: Alléén ongebruikte artikelen die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, komen in aanmerking voor een retour. Het artikel moet ook in de originele verpakking worden teruggestuurd.

 

 • Persoonlijke verzorgingsproducten moeten om hygiënische redenen ongebruikt/verzegeld in de originele verpakking zitten
 • Producten met verbroken verzegeling kunnen niet worden geretourneerd
 • Als een product defect is, kan het alleen worden omgeruild voor hetzelfde product in vervanging
 •  

  Als u niet tevreden bent met ons product en het wilt retourneren, neem dan contact met ons op via informatie@greyandgold.nl en laat ons uw ordernummer weten samen met de reden waarom u het product wilt retourneren.

  Artikelen terugsturen:

  – Stuur een email naar informatie@greyandgold.nl met de reden van terugzending. Hierin moet ook uw naam, adresgegevens en telefoonnummer en ordernummer vermeld staan.

  - Verpak het artikel veilig in de originele verpakking

  - Stuur het pakket op naar het volgende adres:

  Beardcare BV
  Goudsbloemstraat 51
  3353XD Papendrecht
  Nederland. 

  Wij zijn niet aansprakelijk voor de retourkosten! 

  - Voor uw bescherming raden wij u aan gebruik te maken van een aangetekende verzendservice.

  - Restitutie zal plaatsvinden via de oorspronkelijk gebruikte betaalmethode binnen 5 tot 10 werkdagen naar ontvangst van de geretourneerde producten.

   

  Wij behouden ons het recht voor om elke bestelling om welke reden dan ook te weigeren. Wij behouden ons tevens het recht voor om elke aankoop (een reeds door ons aanvaarde bestelling) te annuleren zonder aansprakelijk te zijn voor eventuele schade of kosten als gevolg van onder meer een onjuist of misleidend adres of een mogelijke frauduleuze transactie. Indien de bestelling nog niet is verzonden, zal in elk geval een volledige terugbetaling aan de klant worden gedaan.